top of page
stig-konsentrasjonsleir.png

Dokumentarfilm

En av våre absolutte styrker er at vi har erfaring i et bredt spekter av formidling. Opp gjennom årene har vi produsert både korte og lengre dokumentarfilmer både for norske TV-kanaler og bedrifter fra vårt filmselskap i Drammen

baffins-babes_edited_edited.jpg

NRK - Baffin Babes

En stor naturopplevelser med 4 jenter på skitur over Baffin Island. Alt ble filmet av jente selv da hele poenget var at de skulle gjennomføre turen på egen hånd. Vi i Catapult bidro med forberedelser, instruksjon i bruk av kamera og ikke minst hvordan fortelle og dokumentere den unike opplevelse. 40 timer med råmateriale ble til en 30 minutters dokumentar som ble sendt på NRK med nesten 900.000 seere.

kamramenn-bak-kameraet.jpeg

Hvite Busser og NRK

Flere tidsvitneskildringer fra norske krigsfanger under 2. verdenskrig har blitt til mange dokumentarer.

Vi har dokumentert 100 dybde-intervjuer med overlevende fra tysk fangenskap. Hver og en historie er unik , men samtidig så skremmende lik. Historien må ikke gjenta seg.

julius-paltiel.png
TV2 dokumnetarfilm.jpeg

TV2: Vårt lille land

En norsk prest på reise til Kurdistan og Syria på leting etter svar: - Finnes det en Gud? Vår mann Steinar var med på denne reisen til Syria og dokumenterte det hele. Han står også bak regi og klipp av dokumentaren som var en del av TV2 sin programserie "Vår lille land"

bottom of page