top of page

Film

TV - Reklame

Film trenger seere.

Når vi produserer reklamefilm, så er det viktigste å jobbe med en god ide. Og det kan også være at rett film til ditt bruk er enkel og billig å produsere. Det viktigste er er at den når ut til din målgruppe og dine potensielle kunder, om den skal på kino, TV eller sosiale medier.   Vi har i løpet av 20 år produsert, blant annet, reklamefilm for bilmerkene SuzukiFiatIsuzuMaxus og BYD. TV-reklame er et kort format hvor historien må formidles raskt og effektivt. Da gjelder det å ha fokus på det som er unikt for produktet eller tjenesten din.

Vi vet at reklamefilmen må gi resultater for deg som kunde, spør oss om råd.

Før du går i gang med å lage en reklamefilm, bør du tekt over:

  • Hvilket medie / kanalflate vil du møte kundene dine på?

  • Hvilken stemning/tone of voice vil du gi seerne?

  • Hva skal seerne gjøre når de har sett filmen?

  • Skal det brukes skuespillere/statister eller skal det vises miljøer og “rigtige personer” i reklame videoen?

BYD - 100% ELEKTRISK

Endelig er BYD Tang i Norge! Med sin lange rekkevidde, sju seter, god plass, 4×4 og mulighet for både tilhenger og takstativ, er Tang den perfekte familiebilen! Vi fikk gleden av å fomidle dette budskapet gjennom denne TV-Reklamen.

Suzuki - Som skapt for norske forhold

Vi har gjennom 20 år hatt gleden av å produsere reklamefilmer for Suzuki. Norgesfavoritten er festet til filmen sommer og vinter, til fjord og til fjells. 

Maxus

Maxus har et stort utvalg av elektriske varebiler, samt den elektriske familiebilen, 7-seteren Euniq MPV. Vi tok med oss hele varebilsegmentet til Maxus på en nedlagt flystripe i Danmark. Se det elektriske resultatet!

ISUZU - Tøffest i klassen

Isuzu D-MAX er bilen som dekker alle dine behov. Det er fordi ISUZU D-MAX er spesielt designet, den er kraftfull, stilig og meget funksjonell.

Den er akkurat hva du trenger - og mer til!

Dette fikk vi gleden av å formidle ved å plassere bilen i sitt rette element, nemlig i sveiseverkstedet, et robust miljø som passer bilen perfekt.

bottom of page