top of page
live-produksjon.jpg

Streaming

Vi teller ned: 3 - 2 -1 ! 

Catapult Film har lang og bred erfaring med livestreaming og webcast og har vi tekniske produsenter som har spesialisert seg på nettopp dette.

Streaming er felles opplevelse! Livestreaming gjør det lettere for bedrifter å nå ut med budskapet, om det er internt eller rettet mot kundene dine. Vi tar oss av det tekniske rundt livesendingen, mens du kan fokusere på selve innholdet.

to-menn-i-studio-under-opptak.jpeg

Gå LIVE med oss!

Vi streamer ditt budskap enten det er på Teams, YouTube eller via link.

Våre tekniske produsenter står klare til å få deg "på lufta" med ditt videoinnhold - på den kanalen du ønsker. Hver eneste uke gjennomfører vi live video streaming og webcasts i inn- og utland. Covid 19 har gitt oss alle et digitalt spark bak og Catapult Film bidrar gjerne med ditt arrangement - om det er et virtuelt salgskickoff eller et internt fellesmøte.

Vi dekker webinarer, kvartalsrapport, store arrangementer og foredrag. Om noen gjesteforelesere sitter et helt annet sted, løser vi dette også.  Tidlige dialog i planleggingsfasen er alltid en god start. Har du ikke gjort det før, så hjelper vi deg gjerne. 

Erfaring i streaming skaper trygghet, vi kan trygt si at vi har gjort dette før.

kamramenn-bak-kameraet.jpeg

Streaming på 1-2-3

Det handler om å tørre. Det å gå LIVE første gangen handler om å forberede seg godt. Vi har gjort dette hundrevis av ganger og sikrer at første gang blir en god opplevelse. 

 

Noen ganger kan det å gå "Live" oppfattes som litt skummelt, og da kan vi med fordel gjøre opptak av sendingen og finpusse / stramme opp selve sendingen før den publiseres. Seerne oppfatter at du går live og får svar på chat underveis.

Dermed blir det ikke er så farlig om man gjør en feil eller glemmer bort manuset noen ganger. Våre produsenter hjelper deg med manus og alle forberedelser for å få deg i gang. 

kamramenn-bak-kameraet.jpeg
tomt-filmstudio.jpeg

Ingenting er for
stort eller smått

Livestreaming når ut.

Livestreaming skaper engasjement hos seere på tvers av en rekke digitale plattformer.

 

Vi gjennomfører store virtuelle arrangementer og mindre live streaminger som for eksempel av produktlanseringer. Vi gjør det live eller i opptak der vi kan klippe til en ønsket løsning. Vi skreddersyr produktet akkurat slik du vil ha den.

Virkemidler som chat, quiz og kommentarfelt, gjør det mulig for publikum å delta interaktivt i sendingen.

Trygt og sikkert med backup

Det er ikke så ofte det går galt, men vi sikrer at vi har backup og opptak i tilfelle nettlinjen skulle ramle ned eller deltakerne blir tvunget til å se arrangementet senere i opptak.

hand-som-trykker-på-sendings-knapp.jpeg
bottom of page