top of page
FILM

TV-Reklame

Dokumentar

Informasjonsfilm

TV-Reklame
00:19
Documentary
04:45
Informationfilm
02:50

En av våre styrker er at vi har erfaring i et bredt spekter av formidling. Opp gjennom årene har vi produsert både korte og lengre dokumentarfilmer både for norske TV-kanaler og bedrifter.

Når vi produserer reklamefilm, så baserer vi den alltid på en god idé. Det viktigste for oss er at den når ut til din målgruppe og dine potensielle kunder, uansett om den skal på kino, TV eller sosiale medier.

 

Vi har i løpet av 20 år produsert reklamefilmer for bilmerkene Suzuki, Fiat, Isuzu, Maxus, JAC og BYD.

Film er et nyttig verktøy når du ønsker å presentere deg, informere eller til opplæring av medarbeidere. Vi har et crew som skaper trygghet ute på opptak og får fram det beste i enhver som skal stå foran kamera.

STREAMING

Streaming

Streaming er en felles opplevelse! Livestreaming gjør det lettere og mer bærekraftig for bedrifter å nå ut med budskapet sitt, uansett om det er internt eller rettet mot kundene sine. Vi tar oss av det tekniske rundt livesendingen, mens du kan fokusere på selve innholdet.

 

Catapult Film har lang og bred erfaring med livestreaming og flere av våre ansatte er tekniske produsenter som er spesialisert på nettopp dette.

Streaming, Catapult Film
studio, Catapult Film

Studio

Midt i Drammen sentrum ligger vårt 50 m2 store studio. Her tar vi opp alt fra enkle snutter til avanserte livesendinger. Studioet er lyd og lystett. Ved hjelp av skinnesystem i taket kan lyset enkelt flyttes for ulik bruk. Vi har mulighet til å tilpasse og rigge studioet etter dine ønsker, enten det gjelder bakgrunnsfarger, green screen eller inventar.

bottom of page