top of page

INFORMASJONSFILM

Film er et nyttig verktøy når du ønsker å presentere deg, informere eller til opplæring av medarbeidere. Vi har crew som skaper trygghet ute på opptak og får fram det beste i enhver som skal stå foran kamera. I vårt studio kan vi ta opp både enkle og avanserte snutter som du kan bruke til å informere ditt publikum, uavhengig av om budskapet er en årsrapport, bærekraftsrapport eller en produktlansering. Dette er ofte filmproduksjoner som er enkle å lage og kan produseres på få dager. Ambisjonsnivået avgjør produksjonstiden.

ELOPAK - Bærekraft

Elopak er eieren av kartongmerket Pure-Pak®. Et naturlig bærekraftig alternativ til plastflasker. Vi produserte denne filmen for å formidle Elopak sitt fokus på bærekraftig utvikling.

Strømsgodset - ekte kjærlighet

Strømsgodset er Drammens stolthet. I Rødgata på Gulskogen startet eventyret om klubben som er blitt en av de beste og mest tradisjonsrike i Norge. Godset er en klubb, en kultur, en møteplass og en samfunnsaktør på og utenfor banen. Vi har bidratt med filmer til bærekraftsarbeidet "SAMMEN OM DRAMMEN" med mål om å gjøre Drammen til en enda bedre by å bo i.

Kirkens Bymisjon - i fengsel

Vi må snakke om det! Mange tusen barn og unge har en mamma eller pappa i fengsel – Han er jo pappaen min, selv om han har gjort noe dumt. Vår film har et viktig budskap og virkelig et prosjekt det var godt å engasjere seg i. Barna velger ikke foreldre.

bottom of page